Čuvamo tvoja prava
Borimo se za tvoju platu
Neka nas bude i više

 

Na sednici Pokrajinskog odbora, koja je održana 03. marta 2021. u Novom Sadu, članovi Pokrajinskog odbora su se upoznali sa aktivnostima i radom Sindikata između dve sednice.
Potpredsednik POS-a, je obavestio prisutneda je održana sednica Komisije za praćenje primene i davanje autentičnih tumačenja PKU za delatnost zdravstva. On je istakao da je bilo mnogo pitanja koja se odnose na kovid i naknade zaposlenima za vreme pandemije, ali i da je bilo mnogo pitanja iz nadležnosti RFZO i da se u naredne dve nedelje očekuju zvanični odgovori i tumačenja PKU. Podsetio je i da je naš Sindikat prosledio urgencije Vladi RS, ministarstvu finansija i minisatrstvu zdravlja za hitno postupanje i rešavanje problema obračuna plate za preko 5000 zaposlenih koji i dalje imaju platu ispod minimalne.
Predsednici okružnih odbora Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Vojvodine, podneli su izveštaje sa Skupština okruga o sprovedenim izborima za novi mandatni period. Izbori u okruzima Vojvodine su uspešno okončani, uprkos problemima oko organizacije skupština u uslovima posebnih epidemioloških uslova.
Članovi Pokrajinskog odbora su usvojili Izveštaj Nadzornog odbora i Izveštaj o materijalno-finansijskom poslovanju Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Vojvodine za 2020. godinu, Finansijski plan za 2021. godinu i Okvirni plan rada za 2021. godinu.
Na sednici su razmatrani i usvojeni predlozi dokumenata i predlozi radnih tela za Skupštinu Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Vojvodine, koja se planira za 08.04.2021.godine u Novom Sadu .
Verifikovani su predlozi lista kandidata za izbor predsednika Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije i Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Vojvodine, kao i predlozi kandidata za više organe Sindikata.

pos 29.1     pos 292     pos 293

Da se upoznamo

pdfico

Zakon o radu

pdfico

Zakon o sistemu plata
zaposlenih u javnom sektoru

pdfico

Zakon o zdravstvenoj zaštiti 2019 

pdfico

Zakon o zdravstvenom
osiguranju 2019

pdfico

Zakon o socijalnoj zaštiti

pdfico

Uredba o korektivnom koeficijentu

pdfico

Poseban kolektivni ugovor
zdravstvo 2020

pdfico

Poseban kolektivni ugovor
socijalna zaštita 2019

 

pdfico

Statut Sindikata zaposlenih

u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije

 

pdfico

Pravilnik o pozajmicama
sindikalnim organizacijama

 

pdfico

Pravilnik o dodeli
pomoći članovima

 

pdfico

Plan delovanja - rodna ravnpravnost

 

 

 

 

 

link zdravko

zdravlje 113 

zasto ovaj sindikat

flajer szv

Sekcija mladih

obrazac prijave nasilja

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com